На конференция в Сеул младеж попитал основателят на  Alibaba Group

...
На конференция в Сеул младеж попитал основателят на  Alibaba Group
Коментари Харесай

Съвети към 25-годишните от най-богатия човек в Китай

На конференция в Сеул юноша попитал създателят на  Alibaba Group Джак Ма, чието положение се прави оценка на $22,2 милиарда, какво би направил в случай че в този момент е на 25 години и стартира бизнеса си.

Ето какво дава отговор  създателят на най-скъпата интернет компания в Азия, който в предишното не съумял да получи работа " даже като помощник на управител в ресторант от веригата " Kentucky Fried Chicken ":

1. Търсете благоприятни условия! 
А благоприятни условия има на всички места. Днес всички споделят, че интернет е бъдещето. Но, в интернет става все по-трудно, тъй като натам са се запътили всички умни хора. Интернет беше превъзходна опция преди 10 години. Затова, сега си коства вие да потърсите други златни благоприятни условия, в действителните браншове.

2. Използвайте технологиите!
Ако желаете да отворите ресторант - използвайте технологиите, с цел да го извършите неповторим. Фризьорски салон да отворите, отново използвайте IT-технологии и data. Бъдете разнообразни, открояващи се от останалите.

3. Мислете огромно!
Мислете тъкмо противоположното на всички. Когато всички се съгласяват с нещо, помислете за минута: а дали е вярно? Така ли е в реалност? Когато всички са срещу нещо, отново мислете. Може би не са прави А може би в това има благоприятни условия?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР